.

Кога получава панически пристъпи Джъстин Бийбър?

Кога получава панически пристъпи Джъстин Бийбър?
Снимка: Reuters

Всеки човек си има своите страхове, а някои хора изпитват ужас от поне няколко неща. Джъстин Бийбър се страхува от акули, страшни филми и от летене, съобщи ContactMusic.

 

18-годишният сладникав певец е на мнение, че рискува живота си, всеки път, когато се качи на борда на самолет. Но заради многобройните си участие, Бийбър доста често лети и при всяко качване получава пристъпи на паника.

 

 

"Никак не ми харесва да се качвам на самолет. Това ме плаши. Получавам панически пристъпи, пулсът ми се ускорява и имам  усещането, че сърцето ми ще се пръсне. Хората често повтарят, че рискът от самолетна катастрофа е по-малък, отколкото от  автомобилна, но те сигурно летят веднъж в годината. Аз обаче  постоянно съм по самолети и през цялото време си мисля, че във  въздуха нямам контрол над ситуацията и ако се случи нещо, то ще  е фатално за мен. Всеки път, когато се кача в самолет, имам  чувството, че рискувам живота си", споделя Джъстин Бийбър.

 

Вие страхувате ли се от самолети и притеснява ли ви фактът, че нямате контрол над нещата, когато сте във въздуха?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
danity777
преди 11 години
0
1
!
Отговори
До jasmins: Hahaha aide stiga mu zavijda we :D
onlygiirl
преди 11 години
0
6
!
Отговори
Относно страшните филми,може да е преживял някаква ситуация в детството,която да му е оставила следа и да го е стресирала.Има доста мъже и то възрастни,които се страхуват от тъмното примерно,но това не ги прави гейове или по-малко мъже от другите !
kalityy_
преди 11 години
3
3
!
Отговори
Боже мой.. нямам нищо против него, но ето за това всички го наричат гей. Акули - добре, наистина е страшно ако видиш акула, защото ще те изяде като стой та гледай.. Летене със самолет - някои хора наитина имат панически страх от тях, но все пак е тъпо да те е страх... Страшни филми - О МОЛЯ ТИ СЕ! Тва е най-*** нещо на света.. Аз се смея на страшните филми - аз съм на 12 години и съм момиче, а той на колко е 18 или 19 години и е момче... ;дд плюс това филмите не са страшни някои от тях са гнусни, а другите просто имат малко изненадващи моменти...
Justin Bieber Fan
преди 11 години
3
1
!
Отговори
Oo miliq ... men ne me e stah mn puti sum putuvala e ne katonego no vse pak i ne me e strah no za nego mi e my4no
DarthLord
преди 11 години
7
12
!
Отговори
Не ми пука.
ACrimeNovelist
преди 11 години
3
17
!
Отговори
Не е единственият, който се страхува да лети със самолети, но защото е известен, ние трябва да знаем! :) Не виждам друго обяснение за тази статия, която ще събере много коментари съдържащи 'гей' в себе си. Засега 3/3. Впрочем откъде на някой му е хрумнало, че е гей? Доколкото знам, момичетата са му обект на интерес.
Incadeptus
преди 11 години
5
16
!
Отговори
Стига го наричай гей бе банален такъв.
jasmins
преди 11 години
15
14
!
Отговори
превзето гейче ;)
Страница 1 от 1