.

Класация на най-подходящите автомобили за края на света

Класация на най-подходящите автомобили за края на света
Снимка: autorecordspeed.com

Според някои хора краят на света наближава и ще настъпи на 21 декември тази година. Тези, които вярват в това, търсят убежища, за да се спасят от настъпването на Апокалипсиса, запасяват се с всевъзможни неща – някои евтини, други безбожни скъпи. Но човешкият живот все пак е безценен, нали?

 

Вижте класацията на най-подходящите автомобили за края на света:

 

УАЗ


Снимка: carinpicture.com


Руските леки коли са подходящи за края на света, защото могат да се ремонтират навсякъде. Здрави са и са високопроходими, което е важно при евентуалното настъпване на Апокалипсиса.

 

Land Rover Defender

 

Снимка: privatefleet.com.au


Този автомобил е като УАЗ, но е направен от алуминий. Дифендърите са истинска крепост на четири гуми и спасяват, дори когато земята се надигне под краката ви.

 

Fiat Multipla


Снимка: swotti.starmedia.com


Този грозноват автомобил е много разпространен в Европа и е на челните места в класацията за най-грозни леки коли. Той намери място и в тази класация, защото дори краят на света ще се изплаши, когато го види.

 

DeLorean DMC-12

 

Снимка: classicandperformancecar.com


Това е един от най-фантастичните автомобили, който стана известен след участието си в трилогията „Завръщане в бъдещето“. Ако съществува превозно средство, което ще успее да преживее Апокалипсиса, то това ще бъде фантастичния DeLorean.  

 

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster


Снимка: gtblogger.com


Ако краят на света наистина настъпи на 21 декември, то не е ли по-добре в това време да се намирате в една скъпа и доста приятна кола?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...