.

В кой ден от седмицата жените изглеждат най-възрастни?

В кой ден от седмицата жените изглеждат най-възрастни?
Снимка: Dreamstime

Жените изглеждат различно всеки ден, нищо че полагат еднакви усилия за външния си вид. Но знаете ли кога представителките на нежния пол изглеждат най-възрастни? Това се случва всяка сряда около 15.30 часа, защото тогава намалява енергията им и ефектът от късното лягане през уикендите проличава най-силно, пише в. „Дейли телеграф“.

 

 

Такъв спада засяга около 33% от представителките на нежния пол. Всяка десета жена смята, че сряда е най-стресиращият ден от седмицата. 25% от дамите се чувстват стресирани няколко пъти седмично. Това кара жените да подобряват настроението си, като хапват нещо сладко.

 

Денят, в който най-много жени правят секс, е четвъртък. На другия ден те изглеждат млади и хубави и това е една от причините петък да е любимият им ден от седмицата.

 

Почти 50% от дамите са признали, че събота и неделя си пийват повече и затова се чувстват уморени в средата на седмицата. Токсините от алкохола и захарта натоварва организма и ефектът си проличава 72 часа по-късно. Голяма част от жените не спят добре нощта преди понеделник.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 7 години
0
2
!
Отговори
До papugai: Подкрепям по-младото с три години АЗ
papugai
преди 11 години
7
8
!
Отговори
Айде пак някви заблуди. Изглеждат най-дърти в деня, в който не са се гримирали.
nor4eto99
преди 11 години
0
15
!
Отговори
Петък е любимия ден на всички :D
Страница 1 от 1