.

Кои са модните бедствия на века?

Кои са модните бедствия на века?
Снимка: Reuters

Въпреки че от няколко години насам Виктория Бекъм се изявява като моден дизайнер, при това – изключително успешно, светът все още не е забравил прегрешенията ѝ със собствената ѝ визията. Именно поради тази причина 36-годишната красавица оглави класацията на най-големите модни престъпления на века, изготвена от Central Contracts, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Провалът, за който е отличена Виктория Бекъм, е свързан с обецата на долната устна, с която певицата се появи по време на свое изпълнение на живо през 2001 г. В допълнение към нелепия си външен вид младата изпълнителка носеше пиратска кърпа на главата си и черни кожени ръкавици.

 

На второ място, само с 1% по-малко от гласовете на участниците в допитването, е поставен съпругът на Виктория – Дейвид Бекъм. Неговото модно престъпление са плитките на главата, с които той се перчеше през 2003 г.

 

Третата позиция в негативната класация е отредена на ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага заради роклята от месо, с която тя шокира обществеността по време на наградите VMA през 2010 г.

 

Челната петица на списъка с най-големите модни бедствия на века се допълва от риалити звездата Ким Кардашиян и певицата Ники Минаж, чийто цялостен стил е обявен за пълен провал. В класацията попадат още Тулиса Контоставлос, Анджелина Джоли, Саймън Коуел, Кание Уест и Кейти Пери.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...