.

Кои са любимите цветове на жените?

Кои са любимите цветове на жените?
Снимка: sxc.hu

Противно на очакванията, че розовият цвят е любимият на жените още от най-ранна детска възраст, всъщност това далеч не е така. Що се отнася до дрехите, в днешно време дамите се стремят да залагат на по-тъмните тонове, пише в. “Daily Mail”.

 

Резултатите от скорошно британско проучване, проведено сред 175 000 представителки на нежния пол, сочат, че най-големият фаворит на жените е синият цвят – за него са гласували 38% от участничките в допитването. Синьото изпреварва дори класическото черно, което е класирано на втора позиция с 26% от вота на анкетираните.

 

 

Третата позиция в класацията на най-любимите цветове на жените се заема от червеното, за което са гласували 24% от участничките в проучването. Пламенният цвят често се свързва със страстта и сексуалното привличане и именно поради това той е толкова харесван от дамите.

 

Челната петица в списъка се допълва от лилавото – предпочитано от 24% от представителките на нежния пол, и зеленото, на което залагат 22% от анкетираните.

 

Що се отнася до най-мразените цветове от жените, на първо място е жълтото, за което 31% от дамите твърдят, че никога не биха облекли. Следват го оранжевото, спечелило си 21% от негативния вот на анкетираните, и розовото, за което са гласували 14% от участничките допитването.

 

А кои са вашите най-любими и най-мразени цветове?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
"g0oD"_glr
преди 11 години
0
7
!
Отговори
Черно и бяло - любими цветове! :))
konan7
преди 11 години
1
7
!
Отговори
всички цветове ми харесват и обожавам жълто
tonssy
преди 11 години
5
5
!
Отговори
и аз мразя жълто, никога не бих облякла нещо в този цвят
gugenceto2
преди 11 години
0
9
!
Отговори
лилаво черно и червено са ми фаворитите..... синьо също
pepa97
преди 11 години
3
4
!
Отговори
Лилаво ,розово,бяло- любимиМразя-жълто или оранжево ,или черноЧЕРНОТО ВЕЧЕ ПРИСЪСТВА В ГАРДЕРОБА МИ И ТО ДОСТА И ЗАТОВА РЕШИХ ДА ПРОМЕНЯ НАПЪЛНО ГАРДЕРОБА СИ.НЕ СГРЕШИХ ,НАПРОТИВ!!!!
Страница 1 от 1