.

Мъж превърна косата си в рекламен билборд

Мъж превърна косата си в рекламен билборд
Снимка: mohawkads.blogspot.com

Все по-модерно става на запад хората да превръщат части от своето тяло в рекламни билбордове. Поредният подобен пример е 31-годишният американец Джасми Йосиф, който предлага своята коса като рекламно място на всички заинтересовани, пише OddityCentral.

 

От дълги години насам Джасми бил фен на прическите „мохок”, чието наименование произлиза от едноименния индиански народ, за който е било характерно това оформяне на косата. Чак преди една година обаче младият мъж прозрял истинския потенциал на фризурата си. Именно тогава близък приятел на Джасми го помолил да разпространи новината, че ще организира парти по повод рождения си ден.

 

 

Мислейки как най-бързо и лесно да покани повече хора на събитието, 31-годишният американец се сетил, че може да напише покана там, където всички ще я видят – върху косата си. Така и направил. С помощта на спрей за коса той оформил покана за рождения ден на приятеля си и разхождайки се по улиците, започнал да разпространява мълвата.

 

От този момент нататък хрумването на Джасми се превърнало в негов бизнес. За подобна услуга започнали да го търсят не само негови приятели, но и местни малки компании, които виждали прекрасна възможност да се рекламират със скромен бюджет. Така косата на младия американец бързо се превърнала в един от най-известните рекламни билбордове във Флорида.

 

В момента Джасми развива усилено своя бизнес, като признава, че изписва рекламни послания по косата си от един до три пъти седмично. За да е сигурен, че те ще бъдат видени от възможно най-голям брой хора, той обикаля по най-различни места и събития – клубове, дискотеки, ресторанти, частни партита, кина, театри, благотворителни събирания и т.н.

 

Вие бихте ли направили подобно нещо с косата си?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...