.

Да си изплетеш гадже… буквално (+видео)

Да си изплетеш гадже… буквално (+видео)
Снимка: YouTube

Да намериш своята половинка понякога се оказва сложна задача, отнемаща месеци и дори години. Това обаче изобщо не означава, че трябва да прекараш живота си в самота. Напълно осъзнавайки този факт, холандската дизайнерка Нуурти де Кейжер реши да си изплете свое собствено гадже, отговарящо на всичките ѝ изисквания за мъжа, който тя иска до себе си, пише в. “Daily Mail”.

 

 

С помощта на само две куки и няколко кълба прежда младата дама създала мъжки костюм, който впоследствие напълнила с меки възглавници. Така получения „мъж” Нуурти нарекла „Артур” и го обявила за свое гадже.

 

Холандката твърди, че нейният приятел ѝ дава всичко, от което се нуждае – той я гушка, когато тя има нужда от романтика и нежност, топли леглото ѝ нощем, изслушва я, прави ѝ компания, докато закусва, и чете заедно с нея любимите ѝ книги. Но това не е всичко – Артур никога не закъснява от работа, не повишава тон и не разхвърля мръсните си чорапи навсякъде из спалнята. Най-голямото му качество пък е, че той никога няма да зареже любимата си.

 

Като част от своя проект, целящ да накара самотните жени на върнат усмивката на лицето си, Нуурти вече подготвя и книга с илюстрации и описания, които показват всички неща, които една представителка на нежния пол може да прави с плетения си приятел. Холандката се надява, че до началото на есента ще е приключила с начинанието си.

 

За момента младата дама не възнамерява да разпространява на пазара копия на Артур, но все пак не изключва възможността в близко бъдеще да започне по-масово производство на гаджетата от прежда, ако към тях има достатъчно голям интерес. Вижте за какво точно става въпрос:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
problematichna lichn
преди 10 години
1
3
!
Отговори
това не ми се вижда хубаво, направо си е за поговорката да се смееш ли или да плачеш :(
Runaway11
преди 10 години
2
4
!
Отговори
чак ми е жал за такива хора ;дддд
DaNGeRousLy
преди 10 години
2
9
!
Отговори
Колко ли дълъг член му е изплела :?
Josefinne
преди 10 години
2
5
!
Отговори
Sick people...
koshtramba
преди 10 години
3
14
!
Отговори
Forever alone level over 9000.
Страница 1 от 1