.

Coca Cola пуснаха на пазара напитки в ледени бутилки

Coca Cola пуснаха на пазара напитки в ледени бутилки
Снимка: Reuters

Coca Cola продуктите определено нямат нужда от реклама, но въпреки това те се стремят да поддържат интереса на своите потребители. Наскоро фирмата пусна в Колумбия напитка в ледена бутилка, която се освобождава при влизане в гърлото й, пише в. „Daily mail”.

 

 

Новият продукт е изключително популярен и харесват по местните плажове. В рамките на 60 минути се продават около 270 ледени бутилки. За производството на новия амбалаж Coca Cola запълва силиконови калъпи с вода и ги охлажда до – 25 градуса по Целзий. В тях се слага и течна кола, която не замръзва заради високото си съдържание на захар и други добавки. През средата на ледената бутилка преминава червена гумена гривна с логото на Coca Cola. Там бутилката се държи, за да не замръзват пръстите на потребителя. Когато амбалажът се разтопи достатъчно, остава гривната, която може да се носи като аксесоар.

 

Според фирмата новата напитка е екологична, но има хора, които са на мнение, че подобен амбалаж може да бъде замърсен с много микроби на плажа, за разлика от обикновените стъклени бутилки. Въпреки това ледените бутилки са истински хит и никой не се интересува от хигиената.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
scrooper
преди 10 години
2
5
!
Отговори
"течна кола, която не замръзва заради високото си съдържание на захар и други добавки. "Ekoлогична? ХАХАХА!ще повърна
burpp
преди 10 години
2
3
!
Отговори
http://***.youtube.com/watch?v=CRMqwwSQhVY
koshtramba
преди 10 години
13
9
!
Отговори
ФАЛИТ за КОКА КОЛА!!!
Страница 1 от 1