.

Месечен хороскоп за тийнейджъри

Месечен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: Dreamstime

Лъв


Настроението ви е прекрасно. Какво като е краят на лятото, какво като свършва ваканцията, какво като започва учебната година. Нищо лощо. Това означава, че ще си имате компания, а вие обичате да ви забелязват. Защото не просто ви забелязват, а обикновено ви харесват и ви се подмазват. Дори да назрее някакъв конфликт едва ли ще ви засегне пряко. Царствените ви особи винаги имат осигурена защита – около вас се навъртат цял отбор приятели и почитатели. Особено момичетата – те където и да се появят, светят като реклама за рок-концерт. Обаче не се възгордявайте, макар че почти през целия септември ще ви определят срещи или ще ви канят на разни сбирки и купони. Запазете блясъка си и отговаряйте на усмивката с усмивка, на приятелството – с приятелство. Така ще си осигурите най-яките дискотеки с най-яките компании. Що се отнася до часовете в училище – те не ви безпокоят. Има кой да се занимае с подробностите по въпроса. Но не пропускайте обсъжданията за учебници, когато сте в компания. Може да се окаже, че имате точно най-ценното и най-търсено издание и да реализирате изгодна сделка. Помпозните приготовления за първия учебен ден не са характерни за вас, те вълнуват по-скоро майките ви. И щом това ги кефи – нека се вълнуват. За вас е важно да имате пари за „вредни храни“, всичко останало е чужда грижа.

 

Дева

Последните дни на ваканцията ще са изпълнени с приятни изненади. Даже и да има някакви спорове с хората около вас не си струва да ги преживявате на дълбоко. Забавлявайте се по обичайния начин, но не забравяйте, че началото на новата учебна година се приближава с всеки изминал ден. Между игрите и разходките ще ви остане малко време да прегледате още веднъж старите учебници и помагала и да решите какво още ви е нужно. Прегледайте и гардероба – за първия учебен ден трябва да подберете нещо интересно, но без да изглеждате като съдран чувал. Няма да е зле да дадете ухо на съвета на майките си, относно добрия външен вид. Може да ви изненадат и гости – приятели на семейството или роднини с децата им, ваши връстници. Хубаво ще се позабавлявате с тях, макар и за кратко. Новата учебна година ще започне и с нови съученици. Много е вероятно да има някакви размествания във вашия клас. Част от новите съученици определено няма да ви харесат, но не и задължително. Много по-съществено е, че един от новите учители ще е много симпатичен и ще ви преподава по любим предмет. Свободното ви време все още ще е достатъчно, за да си осигурите забавления, а забавленията ще са свързани с нови познанства. Не се опитвайте да привличате вниманието с капризи, вас така или иначе ви забелязват от далече, но е за предпочитане да правите добро впечатление, а не отблъскващо.

 

Везни

 

Предстои ви месец, свързан с много нови преживявания. Ако до момента ви е било скучно и сте се чудели с какво да си запълните времето, то сега ще се чудите с какво по-напред да се захванете и на кои приятели по-напред да обърнете внимание. Отново ще се видите с едни от най-любимите си и ще можете да си прекарате много време заедно обсъждайки „неприятелите“ и споделяйки си летните вълнения. Не са изключени и моменти на разочарование. Постъпки на някои приятелите може леко да ви натъжат – уж ви харесват, споделят и искат да са с вас, а в последния момент развалят уговорките. Ако най-близките ви приятели са намерили нови увлечения не бързайте да се сърдите. Направете опит да се включите в общите занимания. Ако не ви допаднат помислете защо. Лесно ще се справите с тревогите, ако ги споделите и обсъдите с някой от родителите или по-възрастните си братя или сестри. Тяхното мнение е далеч по-обективно и по-реално от вашето и ще ви подскажат някои подробности, които не забелязвате. В повечето случаи вие възприемате чуждите проблеми доста по-драматично, отколкото е нужно и се вълнувате много повече от необходимото. Излишно е да се тревожите и за неща, които вече са се случили и няма как да промените. Мислете много повече за бъдещето – то е пред вас.

 

Скорпион

Много новости ви очакват през септември, но за всеобщо учудване, на вас може да ви се сторят неприятни. Ако не правите нещата сами, а все разчитате на някой друг нищо няма да се случва според очакванията ви. Това не означава, че трябва да се мусите, напротив. Мислейки за своите интереси и желания мислете и за хората, които обичате най-много. Настроението ви през целия месец ще е много променливо и трудно ще се преборите с недоволството и сръднята. И защо този драматизъм? Не осъзнавате ли, че сте симпатични! Излъчвате чар, магнетизъм, сексуалност. Ако все се цупите кой ще ви обърне внимание? А и да ви обърне дали ще е внимание или повод да се заяжда с вас. Половин месец ваканция, половин месец учене. Със сигурност втората половина ще ви допадне повече. И стига вече с този компютър! Баба ви все пред компютъра е стояла. Помислете си за началото на учебната година. Много неща трябва да направите в тази връзка, а „бавите топката“. Не се развявайте само на горе-на долу като безпилотен самолет, помогнете у дома. Спомнете си заръките на родителите и ги изпълнете, защото иначе като нищо ще се простите с джобните за няколко дни. Ако ви е много скучно и съвсем ви мързи, то поканете си един-двама приятели. Хем ще ви правят компания, хем може и да ви помогнат с досадните занимания.

 

Снимки: Dreamstime

 

За останалите зодии прочетете тук и тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
YSMF
преди 10 години
1
5
!
Отговори
За пореден път се убеждавам, че нямам нищо общо със зодията си.
Страница 1 от 1