.

Искаш коте у дома? Вземи си под наем и виж дали можеш да се грижиш за него

Искаш коте у дома? Вземи си под наем и виж дали можеш да се грижиш за него
Снимка: Dreamstime

Искало ли ви се е понякога да си имате коте или куче, но в рамките на няколко дни? Има хора, които обожават животните, но водят прекалено забързан начин на живот и нямат достатъчно свободно време, което да посветят на домашните си любимци. Е, вече има решение на проблема – коте под наем, съобщи News.ru.

 

 

Жителите на Киев няма нужда да напускат дома си, за да се сдобият с домашен любимец за един ден. Котката или котаракът от предпочитаната порода се дава под наем и се доставя на клиента в посоченото от него време и място. В комплект с животното върви топла завивка, какао и записи с приятна музика.

 

Идеята е самотните хора да имат възможност да бъдат в компанията на някое коте в продължение на няколко дни. По този начин ще разнообразят ежедневието си и ще разберат със сигурност дали могат да си гледат домашен любимец или времето не им достига. Цената не е никак скъпа – коте под наем за 24 часа струва около 4 долара. Ако писаната и самотникът се харесат, животното може да бъде осиновено. То се взима от приют за домашни любимци и си няма стопани.

 

Освен коте под наем, жителите на Киев имат възможността да си поръчат в интернет приятел под наем, жена под наем, другар по чашка и свиня-стриптийзьорка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
bizana
преди 10 години
0
0
!
Отговори
тези са луди!Откачалки! :D
Violenza
преди 10 години
2
2
!
Отговори
И тези еволюцията тутакси ги е подминала. ***.
Страница 1 от 1