.

Характерът зависи от рождената дата

Характерът зависи от рождената дата
Снимка: Dreamstime

Казват, че любопитството е било двигателят на човешкия прогрес. Навярно това е наистина така. Човекът е с генетични заложби към любознателност и интерес към вътрешния му свят и към това, което го заобикаля. Обичаме да научаваме нови неща както за приятелите си, така и за себе си. В тази връзка, група учени от различни области като астрологията и нумерологията разработили съвместно със специалисти в областта на човешките възприятия и афинитети, система за класифициране на характерите спрямо рождената дата. Ако ви е интересно да разберете какво казва тази методика за характера ви, можете да прочетете по-долу.

 

20 януари – 18 февруари. Хората, родени в този период притежават изключително богата духовност. Те са мъдри и зрели, независимо от годините си. Ненавиждат несправедливостта и мерзостта. Най-важното нещо в живота за тях е достойнството.

 

21 декември – 19 януари. Родените в периода 21 декември – 19 януари са изтънчени естети, които често залитат в мечти и фантазии. Мразят скуката и еднообразието, затова непрекъснато се впускат в разни приключения. Обикновено успяват в начинанията си, благодарение на силно развитото си шесто чувство.

 

 

21 ноември – 20 декември. Остър ум – това най-добре описва хората, родени в този период. Те са изключително креативни и любознателни.

 

22 октомври – 20 ноември. Истински лидери! Тези хора кипят от енергия и страст. Притежават силна воля за живот и много трудно биха се огънали пред трудностите.

 

23 септември – 21 октомври. Вие сте родени, за да побеждавате! Притежавате силна енергия и воля. Обичате да закриляте близките си и определено сте най-добрият приятел, който някой може да има.

 

22 август – 22 септември. Изключително дружелюбни и общителни личности. Тези хора са много лоялни и отговорни, което понякога им носи и негативи, защото пренебрегват собствените си нужди и желание в името на чуждото благополучие.

 

22 юли – 21 август. Истински ентусиасти! Те са уверени в себе си и това винаги привлича околните, особено противоположния пол. 

 

21 юни – 21 юли. Мили, добронамерени и много топли хора. Те обичат да се грижат за близките си и никога не биха предали приятел.

 

21 май – 20 юни. Тези хора са изключително адаптивни към промените. Тяхното нестихващо желание да изследват и изучават ги прави независими и свободни личности, които трудно някои може да постави в граници.

 

20 април – 20 май. Идеалисти, които никога не спират да търсят и развиват себе си.

 

20 март – 19 април. Уравновесени и спокойни хора. Винаги успяват да намерят баланса в живота си и не залитат в крайности.

 

19 февруари – 19 март. Хора на честта! Не си падат по мръсните игрички и щом се отдадат на някого или нещо, остават му верни докрай.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Marseille
преди 10 години
2
3
!
Отговори
19 февруари 19 март. Хора на честТа! Не си падат по мръсните игрички и щом се отдадат на някого или нещо, остават му верни докрай.
YSMF
преди 10 години
1
3
!
Отговори
22 юли 21 август. Истински ентусиасти! Те са уверени в себе си и това винаги привлича околните, особено противоположния пол. BUUUUUL SHIIIIT!
Страница 1 от 1