.

Пръстенът и неговото местоположение разкриват много за характера ти

Пръстенът и неговото местоположение разкриват много за характера ти
Снимка: sunsetclassics.com

Има много неща, които разкриват характера ни. Едно от тях са пръстените и пръстите, на които ги носим. За да разбереш повече за себе си, а и за хората около теб, виж къде носят своите бижута:

 

Лява ръка

 

Палец – хората, които носят пръстена си на този пръст, са самоуверени личности, които имат стабилен живот, но са готови за промяна, ако забележат шанс за приключения и развитие. Те са свободолюбиви, но това не означава, че ги мързи и не вършат задълженията си. Много волеви хора са, които знаят как да се държат с околните и са винаги любезни към всекиго.

 

Показалец – тези, които предпочитат да носят пръстена си там, знаят какво искат от живота и имат ясен план за постигане на целите си. Повечето от тях имат изключителен талант, който развиват успешно. Тези хора не могат да бъдат лесно сломени нито от лоши думи, нито от обидно отношение. В личен план са властни натури, които обичат да се налагат.

 

 

Среден – това е най-дългият пръст и хората, които носят пръстена си там, обичат да демонстрират власт. Те са целеустремени личности, които знаят какво вършат и носят отговорност за действията си. Определено не са егоисти, но правят всичко възможно, за да бъдат щастливи. След като осигурят собственото си щастие, започват да се радват на хората и нещата около тях.

 

Безименен – повечето хора носят пръстена си именно там, особено женените. Това са практични личности, които не обичат да харчат парите си за глупости. Често мислят за бъдещето и поради тази причина не могат да се радват на настоящето. Обичат да остават насаме със себе си и не харесват местата, където има прекалено много народ.

 

Кутре – самоуверените личности, които гледат сериозно на живота, предпочитат да носят пръстена си на този пръст. Те вършат работата си старателно въпреки своя бунтарски дух. Свободолюбиви личности са, които не обичат някой да им се бърка в живота и да им казва какво да правят. Интуицията им е силно развита и те често ѝ се доверяват.

 

Дясна ръка

 

Палец – на този пръст носят пръстените си обикновено хора, които са ангажирани с благотворителна или друга обществена дейност. Те не понасят неправдата около тях и правят всичко възможно, за да променят положението. Понякога се държат арогантно с хората, които не споделят техните идеи и виждания.

 

Показалец – религиозните хора обичат да носят пръстена си там. Те са любезни личности, които обичат да бъдат център на вниманието. Често лицемерничат и говорят зад гърба на другите, но не го правят от лошотия, а от любопитство и липса на възпитание. В любовта често нараняват половинката си, но не го правят умишлено.

 

Среден – пръстенът на този пръст показва, че човек е добронамерен и цени взаимоотношенията, които има с хората. Те не обичат да остават насаме и затова винаги са заобиколени от приятели и познати.

 

Безименен – тези хора обичат да се забавляват и винаги намират позитивното във всяка една ситуация. Трудно се ядосват и гледат на живота като на едно приключение, което трябва да се изживее максимално добре.

 

Кутре – на този пръст носят пръстена си хора, които имат висок социален статус, добре платена професия и заемат ръководна длъжност в работата. Околните им се доверяват лесно. Държат изключително много на своята репутация. Обикновено тези хора са домошари, които обичат семейния уют и държат на близките си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...