.

Формата на лицето ти разкрива твоя характер

Формата на лицето ти разкрива твоя характер
Снимка: iStock

Всеки знае, че първото впечатление е най-важно. Външният ни вид играе голяма роля за мнението на околните за нас, като според специалистите формата на лицето също е от значение. По формата на лицето може да се разбере доста за характера на даден човек, за неговите силни и слаби страни и т.н. Ако искаш да научиш повече за себе си, застани пред огледалото и внимателно се вгледай в него.

 

 

Кръгло лице – ти си общителна личност, която винаги се държи изключително любезно с хората. Обичаш да доставяш удоволствие на близките си и често ги поставят пред себе си. Хубаво е обаче да се научиш да мислиш и за себе си и да задоволяваш и своите нужди.

 

Овално лице – умееш да предразполагаш хората и с лекота ги караш да се чувстват комфортно в твое присъствие. В същото време обаче имаш мнение за нещата и хората около теб и не казваш това, което те искат да чуят, а това, което наистина мислиш за тях.

 

Сърцевидно лице – ти си изключително упорита и силна личност, която има адски много енергия. Когато имаш цел, която искаш да постигнеш, правиш всичко по силите си и в крайна сметка винаги успяваш. Искаш ли нещо, нищо не може да те спре.

 

Правоъгълно лице – ти определено цениш логиката и разсъдъка у хората. Обичаш предварително да си правиш планове и да знаеш какво те очаква. Хубаво е обаче от време на време да се оставиш по течението и да ти се случват и непредвидими неща. Понякога те са най-хубавите.

 

Триъгълно лице – ти си човек, който знае как да контролира емоциите си. Колкото по-тясно е челото ти, толкова повече цениш контрола и реда. Повечето успешни хора имат триъгълни лица.

 

Ромбовидно лице – обичаш да контролираш нещата около себе си, изпипваш детайлите и си голям перфекционист. Умееш да контактуваш с хората и да решаваш проблемите си, колкото и сериозни да са те.

 

Квадратно лице – ти си късметлия, защото си от хората, които винаги получават това, което искат. Обичаш големите проекти, защото те ти дават възможност да разгърнеш потенциала си и да изразходиш достатъчно енергия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 7 години
0
7
!
Отговори
аз виждам едно и също лице с различни прически
Страница 1 от 1