.

Какъв мъж заслужавате според зодията ви?

Звездите знаят всичко

Какъв мъж заслужавате според зодията ви?
Снимка: outnow.ch

Знаем, че звездите могат до голяма степен да определят привличането и дори степента на една успешна връзка.

 

По тази причина е добре да знаем кой с кого си пасва и да сме подготвени предварително, ако срещнем човек, когото харесваме.

 

Вижте какъв мъж заслужавате според вашата зодия.

 

За жена Скорпион: Страстен мъж

 

Дамата Скорпион е изключително сексуална натура, която взема всичко в живота си много насериозно. Затова тя търси страстен, сериозен мъж, с когото да може да изгради дълбока връзка. Мъж, който да я предразположи да му се довери.

 

За жена Телец: Мъж с голяма воля

 

Дамата Телец обича всички удоволствия в живота и си търси мъж, който може да ѝ ги предложи и с когото може да ги сподели. Те изискват от мъжа до себе си истинско посвещаване. Те имат нужда от партньор, който да излъчва силна воля, с която да респектира.

 

За жена Дева: Търпелив, здраво стъпил на земята мъж

 

Тези жени са много внимателни, но и супер оправни – могат да се справят с всяка трудност в живота си. Затова жените Дева винаги си търсят достоен мъж, който да ги заслужава и да ги подкрепя. В същото време той трябва да е здраво стъпил на земята.

 

За жена Овен: Интелектуалец


Тези жени са много независими и логични същества. Те биха се впечатлили от уверен, сериозен и умен мъж, който може да ги провокира с дълбоки интелектуални разговори. Тези дами нямат време за глупости.

 

За жена Рак: Чувствителен мъж


Тези дами имат нужда от мъж с благ и нежен нрав, тъй като самите те са много чувствителни и докачливи. Жените Рак си търсят мъж, който да е честен, искрен и пред когото да могат да бъдат себе си, без задръжки и маски.

 

За жена Козирог: Работохолик


Тези дами търсят интелигентни, грижовни и сериозни мъже, които да са огледало на самите тях. Жените Козирог очакват от мъжа до себе си да бъде амбициозен, нежен и работлив, а също така и да им даде сигурност и стабилност във връзката.

 

За жена Близнаци: Мъж бохем


Тези жени обичат да опитват нови неща и да водят неуморен социален живот, затова те биха се чувствали най-добре с мъж, който общува открито, обича да се забавлява и има спонтанен, лек характер. Тези дами се потискат от мъже, които са склонни да драматизират.

 

За жена Лъв: Щедър мъж


Жените Лъв търсят лоялност във връзката си. Те се чувстват най-добре с мъж, който е хем сериозен, хем няма твърде голямо его (тъй като самите те искат да са център на внимание). Дамите от тази зодия определено се впечатляват от щедри мъже.

 

За жена Везни: Лоялен мъж


Дамите от тази зодия са твърдоглави и обичат да анализират всички ситуации в живота си. Именно затова жена Везни би се чувствала най-добре с лоялен партньор, който да е склонен на компромиси и да няма проблем с комуникацията.

 

 

 

За жена Риби: Романтичен мъж


Тези дами са много емоционални, прикрити и често са доста интровертни. Те имат нужда от състрадателен, романтичен и внимателен мъж, който да не се страхува да покаже своята най-чувствена страна. Твърде доминантен мъж би потиснал жената Риби.

 

За жена Стрелец: Мъж с огромно чувство за хумор


Жената Стрелец е приключенски настроена, емоционална и леко напрегната натура. Именно затова тя има нужда от отстъпчив мъж, който да има страхотно чувство за хумор, с което да отпуска нейното напрежение. Тези дами се впечатляват от активни, спортни натури.

 

За жена Водолей: Очарователен мъж

 

Жените Водолей са много креативни и приключенски настроени натури и биха се чувствали най-добре в партньорство с очарователен мъж, който обича флирта, приключенията и забавленията, но все пак показва желание за сериозни отношения.


Реклама Инвестор.БГ


Още за...
зодии
Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...