.

Видовете приятели, от които нямате нужда

Видовете приятели, от които нямате нужда
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има нужда от приятелски кръг и близки хора. Проблемът на много хора е, че не подбират добре приятелите си. Затова често пъти страдат, отношенията се развалят, а в тийнейджърска възраст е трудно да се добие опит и да се преценяват добре хората около нас. Сега ще ви разкажем повече от какви приятели нямате нужда?

 

Измамникът. Много връзки и приятелства са приключвали заради изневяра. И то именно, заради изневяра с приятел. Определено бихте се чувствали ужасно, ако хванете гаджето си с най-добрият/та ви приятел/ка. Дори да не се стига до там, а само да забележите, че той/тя си пада по гаджето ви и го сваля, помислете си дали наистина сте приятели.

 

 

Състезателят. Всякакъв вид състезание в отношенията определено не е здравословно за връзката. Между приятелите не бива да има състезание, не бива да се мерите постоянно и да се изтъквате. Не ви трябва приятел, който постоянно иска да е нещо повече от вас.

 

Лепката. Стойте далеч от тези хора. Лепката винаги ще е около вас, постоянно ще ви търси, ще ви придружава навсякъде и ужасно много ще ви досажда. Тези хора често пъти не знаят как да общуват и това ги прави изключително досадни.

 

Егоистът. Той не може да бъде приятел, просто защото е егоист. Винаги мисли първо за себе си, а вие сте на второ място. Той няма да ви помогне, когато сте в беда, ако има нещо по-важно или просто му нарушавате комфорта. Ако искате истински приятел, определено егоистът не е добър избор.

 

Мрънкалото. Този човек никога не е доволен от нищо. Винаги всички други са виновни и криви, той/тя винаги е прав/а. Това е отблъскващо, защото тези хора нямат навика да променят нещо, което не им харесва, а само да мрънкат. Стойте далече от такива личности.

 

Убиецът на настроение. Този човек е склонен да помрачи настроението ви дори в най-хубавият слънчев ден, когато всичко ви е наред и сте усмихнати. Убиецът на настроение никога не е доволен от случващото се около него. Сякаш му/ѝ доставя удоволствие да разваля настроението на околните с мрачното си поведение, мислите си и липсата на всякаква усмивка. Не ви трябва такъв приятел, той по-скоро ви депресира, отколкото да ви помага с нещо.

 

Глуповатият. Тези хора в повечето случаи са добри, но не стават за приятели. Те гледат по много елементарен начин на живота и имат ограничен кръгозор. В един момент може да се разбирате, но с израстването осъзнавате колко скучни са тези хора и как сякаш никога не порастват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Mr. Nerd
преди 7 години
0
0
!
Отговори
Аз съм лепката, ако ме заговориш ще стоя до теб поне за месец ;-)
papugai
преди 9 години
0
15
!
Отговори
А как точно изглеждаме самите ние в очите на другите ?
Страница 1 от 1