регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 5 проблема със слим дънките

Кои са те?

Топ 5 проблема със слим дънките
Снимка: Replay

Всички харесваме красивите дънки, които нежно оформят тялото ни.

 

Слим моделите, които се явяват като контрапункт на широките boyfriend кройки, са сред най-предпочитаните от момичета.

 

Те издължават визуално краката и буквално си отиват с всичко – от тениска през туника до широка риза.

 

Слим дънките носят и много проблеми обаче – най-разпространените от тях можете да прочетете. Селектирали сме за вас и техните решения, за да бъдем максимално полезни.

 

Проблемът: Твърде тесни са в коляното

 

Решението: Ако усещате напрежение в колената и то не изчезва след няколко клякания, може би трябва да се замислите за една идея по-различен модел. Слим дънките могат да се намерят с кройка тип „молив“ или точно по крака, без да са прекалено впити. Тези дънки са създадени именно за такъв тип проблеми и успяват да доставят желания ефект, без страничните недостатъци.

 

Проблемът: Твърде широки са ви в кръста

 

Решението: Ако слим дънките ви започват да увисват в горната част или са ви твърде широки на кръста, потърсете модел с двойно закопчаване. Този тип конструкция е много по-устойчива на разтягане. В случай, че вече сте си купили дънките, винаги можете да ги занесете за едно леко коригиране и поставяне на допълнително копче.

 

Проблемът: Смъкват ви се твърде много

 

Решението: Тенденциите за този сезон говорят еднозначно само едно: дънките с ниска талия са отживелица. Потърсете си модели с малко по-висока горна част, като тук не става въпрос да преминете в другата крайност – просто два пръста повече плат.

 

Проблемът: Не са плътно прилепнали по глезена

 

Решението: Често се случва да пробваме модел, който да бъде по тялото, но все пак да е леко широк по глезена. Разгледайте задължително разнообразието, което предлагат различните марки, тъй като дори 2 сантиметра могат да се окажат решаващи.

 

Проблемът: Протърканите модели се късат твърде бързо

 

Решението: Ако искате да заложите на по-бохемска визия, кръпките и леко разкъсаните модели са добър избор. Имайте предвид обаче, че колкото по-тесен е моделът, толкова по-голямо е напрежението при извършване на каквото и да е движение. За да не се изпокъса денимът, гледайте акцентите да не падат около коленете, тъй като там е най-рисковано.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...