.

5 задължителни правила при парфюма

Какво е позволено и какво не?

5 задължителни правила при парфюма
Снимка: Instagram

Едно от най-силните и задължителни оръжия както за жените, така и за мъжете, са парфюмите. Ароматите въздействат на много и различни нива в човешкото съзнание и имат способност да ни припомнят красиви спомени или любими моменти.

 

Превърнете страхотния парфюм във ваш почерк и следвайте следните 5 задължителни правила за лятото.

 

1. Изберете лек парфюм

 

Колкото по-високи стават температурите, толкова по-леки и свежи аромати трябва да избирате. За пролетта и лятото е най-добре да се спрете на формули с цитрусови или плодови нокти, в зависимост от предпочитанията ви.

 

2. Можете да ги наслоявате

 

Защо да се придържате само и единствено към един аромат? Открийте и изразете вашата индивидуалност със смесването на два подходящи и отиващи си парфюма. Правилната комбинация може да създаде страхотен аромат.

 

3. Основи от храни

 

Има толкова много плодове и храни, от които можете да се вдъхновите. Обичате да хапвате портокали? Използвайте ги като основни нотки за парфюма ви. Харесва ви ароматът на ягоди и малини? Възползвайте се от предложенията сред ароматите.

 

4. Мъжки парфюми

 

В действителност, границите между мъжкото и женското са особено размити, когато стане въпрос за парфюми. Жените без проблем могат да носят мъжки парфюми, а мъжете без притеснение – женски. Нотките на мускус, които са разпространени в аромати за силния пол, могат да превърнат жената в истинска фатална изкусителка.

 

5. Не прекалявайте

 

Едно от най-важните правила за правилно използване на ароматите е да не прекалявате с тях. Не искате да миришете на цяла градина и определено не желаете да задушавате хората около вас. Впръсквайте с мярка и мисъл за околните.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...