.

Кои са най-доходоносните холивудски актьори?

Кои са най-доходоносните холивудски актьори?

Авторитетното списание „Форбс” за пореден път публикува на страниците си класация на най-доходоносните холивудски актьори за изминалите 12 месеца.

 

Начело на списъка е 21-годишната звезда от „Здрач” Кристен Стюарт, която благодарение на най-новия филм от вампирската поредица е успяла да възвърне средно около 55,83 долара за всеки долар, вложен в нея.

 

На второ място в класацията на най-доходоносните актьори в Холивуд е поставена Ан Хатауей, която през изминалата една година е възвърнала на продуцентите на филмите си средно по 45,67 долара за всеки долар от хонорарите й.

 

Трети в списъка е Робърт Патинсън, който може да се похвали със средна възвръщаемост от 39,43 долара за всеки вложен в него долар.

 

Челната десетка на класацията на най-доходоносните холивудски актьори за изминалата една година се допълва от Даниел Радклиф, Шия Лебьоф, Робърт Дауни – младши, Мат Деймън, Кейт Бланшет, Мерил Стрийп и Джони Деп.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
DarthLord
преди 12 години
2
0
!
Отговори
Даниел Радклиф е на 1во място бе ***! Тва,че сте фенове на някой, не означава, че трябва Винаги да си поставяте любимците на 1во място!!!
Страница 1 от 1