.

Елица и Стоян не се класираха за финала на „Евровизия” (+видео)

Елица и Стоян не се класираха за финала на „Евровизия” (+видео)
Снимка: Reuters

Родните представители на „Евровизия” 2013 – Елица Тодорова и Стоян Янкулов, не успяха да се класират за финала на песенния конкурс.

 

Във вчерашния полуфинал песента „Само шампиони”, с която Елица и Стоян излязоха на сцената, не събра достатъчно гласове, с които да се класира на финалния етап от състезанието. За жалост, родните звезди не успяха да повторят успеха си от 2007 г., когато завършиха пети на финала на „Евровизия” с парчето „Вода”.

 

 

Последните десет финалисти, избрани вчера след гласуване, са (в реда на обявяването им) Унгария, Азербайджан, Грузия, Румъния, Норвегия, Исландия, Армения, Финландия, Малта и Гърция. От предния полуфинал, провел се на 14 май, се класираха Русия, Молдова, Литва, Ирландия, Естония, Беларус, Дания, Белгия, Украйна и Холандия.

 

На финала на „Евровизия” по традиция автоматично отиват и Големите пет – Великобритания, Германия, Испания, Франция и Италия, както и миналогодишният победител - Швеция. Крайният етап от песенния конкурс ще се проведе в събота (18 май) от 22:00 ч. Българско време в Малмьо.

 

На вас хареса ли ви представянето на Елица и Стоян?

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
*me*
преди 10 години
0
1
!
Отговори
Песента не е от най-добрите им!А и повечето им номера се повтарят! :(
jivkaveselinova.peic
преди 10 години
1
8
!
Отговори
Фен съм на Елица и Стоян но песента беше слаба.Ако участват още -трябва да направят нещо много по-различно.
SHPAIdURmeN
преди 10 години
6
3
!
Отговори
Слабо
fuk.em
преди 10 години
3
3
!
Отговори
Естония.
Страница 1 от 1