.

Какъв трябва да си, за да станеш гадже на Тейлър Суифт?

Какъв трябва да си, за да станеш гадже на Тейлър Суифт?
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт е само на 24 години, но това не и пречи да е една от най-популярните и успешни звезди. Тийнидолът може да се похвали с цели 4 албума като общият брой продадени копия от тях в световен мащаб са приблизително 25 милиона. Това, заедно с участията и по концерти, успява да й донесе умопомрачителните 39,7 милиона долара. Освен с финансовото си състояние младата изпълнителка може да се похвали и с притежанието на 7 награди Грами и 11 американски музикални награди.

 

 

Предвид написаното по-горе, а и невероятния външен вид, който събира погледите на всички мъжа, то малко са хората, които не искат да имат до себе си такова момиче. Радостната новина е, че певицата си търси ново гадже, но както винаги има уловка — изискванията й са доста впечатляващи. Ето ги и тях:

 

1. Избраникът да има успешна кариера, поне колкото нея

 

Още с първото си изискване звездата премахва доста от ентусиазираните свободни момчета, тъй като както споменахме по-горе, ако нямат доходи от поне 25 милиона, то трябва да се задоволят да я гледат само на екрана. Това обаче отваря вратичка на много от холивудските звезди, към които може би се е насочила.

 

2. Мъжът трябва да е като от филм

 

Да, поредното доказателство, че избраникът ще бъде някой от колегите й, тъй като Суифт е споделила, че той трябва да бъде перфектен откъм всяко едно отношение. Парите не са определящи, но ако имате къща на плажа в Малибу и приличате поне малко на Аштън Къчър, то шансовете ви са доста големи.

 

3. Новото гадже трябва да има сестра

 

С това изискване отряза още половината свят, но спокойно едва ли сте били чак такива отчаяни оптимисти, че да вярвате, че имате шанс с нея нали? Успокояващото е, че заедно с вас ще бъдат отписани още милиони, които не могат да се похвалят със сестра. Тейлър обаче е безкомпромисна по този въпрос, тъй като иска евентуалният й мъж да познава добре жените, поради което звездата допълни, че мъжът мечта трябва да има отлични взаимоотношения с майка си, но не трябва да е мамино синче.

 

4. Той трябва да знае поне 2 езика

 

По тази точка май българските момчета имаха доста голям шанс, защото колкото и да казват, че образованието е зле, то рядко ще намерите младеж, който да не поназнайва английския. Но пък до колко звездата ще бъде впечатлена от мелодичността на думи като прахосмукачка е друг въпрос.

 

Ако не отговаряте на някоя от точките не го взимайте толкова присърце и без това каузата е обречена още по начало и за ваше успокоение ще споделим, че звезди като Джо Джонас, Тейлър Лоутнър, Джейк Джиленхаал, Хари Стайлс не успяха да се харесат достатъчно на звезда и всичко свършваше с песни като We Are Never Ever Getting Back Together, така че може би проблема не е във вас.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
YSMF
преди 7 години
2
8
!
Отговори
5. Трябва да изтърпи песен посветена на него, в която той ще е изкаран чудовище, възползвало се от нея и призовало Сатаната в хола
DieselBlood
преди 7 години
4
12
!
Отговори
Тъпо момиче.
Didko_Beats
преди 7 години
2
7
!
Отговори
Аз съм кандидат ...Отговарям на всички точки xD
Страница 1 от 1