.

Феновете чакаха 2 часа Енрике Иглесиас. Заслужаваше ли си чакането?

Феновете чакаха 2 часа Енрике Иглесиас. Заслужаваше ли си чакането?
Снимка: Reuters

Концертът на Енрике Иглесиас бе на косъм да се превърне в голямо разочарование. Пълна до краен предел "Арена Армеец" очакваше своя любимец, но той се качи с двучасово закъснение на сцената.

 

Докато го очакваха се чуха и дюдюкания, семейства с деца се притесняваха как ще се приберат, а някои дори си подремнаха. DJ сетът пък по никакъв начин нямаше как да запълни празнината от липсата на латино звездата.

 

 

Все пак в 22:00 часа се случи това, за което всички бяха дошли. Енрике се появи, извини се на български, а най-лудите му фенове започнаха да губят ума и дума. Тези, които са очаквали някакво вокално майсторство сигурно са останали разочаровани, но пък шоу имаше.

 

Енрике обясни, че е бил в болница и видимо имаше проблеми с едната ръка. Дали от някакви болкоуспокояващи, но гласът му бе далеч от познатия. Но пък Иглесиас-младши показа висш пилотаж в комуникацията с феновете.

 

Само след няколко песни той качи на сцената Иван от Пазарджик и неговия баща Христо. Енрике почерпи Христо с ром, вдигнаха наздравица, а след това Христо дори попя. Миг, който и двамата пазарджиклии едва ли ще забравят.

 

Флиртът на Енрике продължи, правеше си селфита с феновете, наметна родния трикольор и впечатли всички с българските си реплики.

 

Шоуто му продължи малко след полунощ и завърши само с един бис, тъй като и Енрике проумя, че повечето са на работа на следващия ден. За феновете му обаче този факт едва ли има някакво значение.

 

За тези, които не успяха да си купят билет и да видят любимеца си, ще могат да го направят през май следващата година. И трябва да стане ясно - това е концерт за фенове, не за музикални критици и педагози. Иначе ще си тръгнете от залата разочаровани.

 

Още актуални новини четете в Dnes.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...