.

Феновете ще могат да гледат онлайн концерта „Нова Генерация завинаги"

Феновете ще могат да гледат онлайн концерта „Нова Генерация завинаги

Поради големия интерес към концерта „Нова Генерация завинаги“, ePay.bg предоставя възможност за онлайн лайв стрийм на събитието за феновете в страната и чужбина, които нямат възможност да присъстват на място. Необходимо е желаещите да се регистрират чрез имейл на специалната платформа - http://estream.bg/, където ще получат код за достъп да гледат на живо случващото се на сцената на Joy Station, на 19-ти февруари от 20:00 часа.

 

За първи път на концерт в България ще бъде използвана изцяло дигитална система за закупуване и проверяване на билети - http://bit.ly/1NoVkbQ. Хората ще могат да използват единствено мобилните си телефони, а билетите със специално генерираните баркодове ще бъдат сканирани на входа на клуба. За тези, които използват смартфони с Android, е необходимо да свалят приложението Pass2U.

 

Очаква се музикантите от настоящия състав на "Нова Генерация" - Мишо, Катя, Крис и Мони да изпълнят емблематични парчета на групата. Заедно с тях в музикалното събитие ще вземат участие „Ревю“, „Абсолютно Начинаещи“, Kinky Romantic, „Тонодеро“, The Bedlam Club, Насо Русков, Димитър Василев – Нуфри, Росен Даскалов – Тичъра и Деян Драгиев – Даката.

 

Организаторите обещават на публиката да чуят любими парчетата от 80-те и 90-те години, както и ново звучене, и изненади от групите. За първи път към музикантите на „Нова Генерация“ ще се включи и младата Александрина Александрова, която е позната като вокалист и басист на група „Парапланер“. До датата на събитието единствено съставът на новата формация "Тонодеро" ще остане загадка за публиката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...