.

Кара Делевин и Минке отпразнуваха 2 години заедно

Постнаха сладки снимки

Ивета Иванова
Кара Делевин и Минке отпразнуваха 2 години заедно
Снимка: БГНЕС

Кара Делевин и Минке отрпазнуваха 2 години заедно!

 

Актрисата и певицата са започнали връзката си през юни 2022 г.

 

За повода Кара публикува редица сладки техни снимки в профила си в Instagram.

 

Има кадър, на който двете се целуват сред поле с цветя, снимка, на която са на лодка, кадър, на който се целуват на концерт. Вижда се още как пробват дрехи, как се разхождат по улиците, как позират на стълби.

 

"Две магични години с теб и толкова много снимки, на които се целуваме пред разни неща. Тези изминали 2 години бяха пълни с много живот. Много промяна, растеж, болка и най-важното любов; и аз съм такава късметлийка, че намерих перфектният човек, с които да преминавам през възходите и паденията. Не мога да си представя да живея живот без теб. Прекарах толкова много време в търсене на моя партньор в престъпленията, въобще не знаех, че ще е някой, с който съм ходила на училище. Нека много още години да бъдем заедно...", написа Делевин към поста си.

 

Минке също публикува серия снимки, на които с Кара се целуват.

 

"Честита годишнина на моя мил, търпелив, вкусен, невероятно забавен партньор. Който ме кара да искам да танцувам, въпреки че не ме бива в това, и ме вдъхновява да бъда по-добра версия на себе си. Всеки ден е по-добър с твоята светлина. Моята скала, моето безопасно място, моят дом.2 години, скъпа. Сякаш беше вчера и преди цяла вечност. Не мога да си спомня какъв беше животът без любовта ти и никога не искам да знам. Ти си изключителна и аз буквално съм най-щастливото момиче на света. Възходите и паденията, наистина трудните времена, растежът, многото паяци, които е трябвало да изхвърлиш навън... Не бих променила нищо. Благодаря ти, че си тук за нас всеки път. Толкова съм щастлива и благодарна, че мога да правя всичко  с теб и нямам търпение за още живот до теб", пише изпълнителката.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...