.

Спечели билети за най-готиния фестивал на лятото - HippieLandia Music Festival

Спечели билети за най-готиния фестивал на лятото - HippieLandia Music Festival
Фестивалът ще представи музикалната си програма на 2 сцени с начален час 21.00 ч., а музикалното пътешествие ще продължи много след изгрев слънце

Лятото е вече тук! Време е за игри, купони и готина музика.


До музикалния фестивал HippieLandia Music Festival остават броени дни– събитието ще се състои на 1 и 2 юли в Парка на Летище София, а в основната му концепция стои любовта към музиката на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови преживявания. Програмата включва актуални имена от световната фестивална сцена, които ще зарадват многобройните си фенове с любимите им парчета, а именно: Gorgon City, Netsky, GusGus, Black Sun Empire, DC Breaks, Dax J, HVOB, Enei, Cooh & Авигея и много други. Събитието ще се проведе на две сцени на открито, разположени до живописното езеро на парка с естествен декор от излитащи и кацащи самолети.

 

Може да спечелиш една двойна покана за HippieLandia Music Festival, като отговориш правилно на въпроса тук:

 

Победителите ще бъдат трима и ще ги обявим на 28.06.2016г.

 

Печелившите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип.


Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Teenproblem.net си запазва правото на промени в играта.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...