.

Николета смята Ники Михайлов за „мъж мечта“

Плеймейтката разкри, че е била с него на Малдивите

Николета смята Ники Михайлов за „мъж мечта“
Снимка: Facebook

В края на миналата година Николета Лозанова заля социалните мрежи със снимки от екзотични пейзажи, които в последствие се оказаха Малдивите.

 

Не къде е била бе основният въпрос, който вълнуваше всички, а с кого. Родната плеймейтка така и не показа детайли от мъжа, в компанията на който си почиваше, но един кадър с ръка в татуировки повдигна като основен „виновник“ Ники Михайлов.

 

Сега, едва след като романтичната почивка е минала, Лозанова разкри истината.

 

„Преди много, много години съм била с него на Малдивите и да, и този път бяхме заедно. Ние никога не сме имали лоши отношения. Винаги сме били близки, напук на всичко и всички. Ники е такъв мъж, за какъвто всяка жена мечтае“, откровена е Николета пред списание Love Style.

 

Името на Лозанова не е спрягано за първи път във връзка с футболисти, а кратка справка в личния ѝ живот показва, че даже спортистите са основни. Мълвите я носеха като любовница дори на звездата Кристиано Роналдо.

 

„Ще отговоря дали съм била с Роналдо само на детектор на лъжата, а и пак няма гаранция дали истината ще излезе наяве! Ако трябва да го оценя като мъж от 1 до 10, категорично му давам 11! Това вече за никого не е тайна. Безспорно е много секси и тези, които го отричат, са същите като онези, които уж „не ме харесвали“, демонстрира самочувствие плеймейтката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...