.

Роузи Хънтингтън-Уайтли сподели първата снимка на сина си

Джейсън Стейтъм и актрисата показаха рожбата си в Instagram

Роузи Хънтингтън-Уайтли сподели първата снимка на сина си
Снимка: Instagram

30-годишната модел и актриса сподели първата снимка на малкия Джак в Instagram. Роузи, която е сгодена за популярния актьор Джейсън Стейтъм, гордо се похвали с 5-месечния си син.

 

На снимката виждаме мама и Джак, които се качват в частния самолет на звездната двойка.

 

Разбираме, че пътуването е било до индианския резерват Navajo Nation, от магичните снимки, които Роузи качва малко по-късно в профила си.

 

 

 

Миналият месец красавицата, която има колекции бански, бельо и козметика, призна, че майчинството „изцяло е променило“ нейната кариера:

 

„Напълно промених начина, по който виждах работата си. Фокусът и приоритетите ми са много различни вече. За първи път си взимам почивка от работата“, казва тя.

 

 

„Вълнуващо е да погледна назад към последните 15 години, в които градих кариера, а също така да се замисля какво ме очаква занапред. Всичко трябва да бъде по-целенасочено и стратегически добре планирано“, добавя Роузи.

 

 

„Един урок, който научих е, че трябва да живееш в настоящето и за момента. Всичко, което правиш, се отнася за настоящия момент. Не бива да се отнасяш прекалено, защото така ще изпуснеш момента“, споделя младата майка.

 

Както TeenProblem писа по-рано, звездното семейство вероятно ще се премести в Лондон, тъй като на Стейтъм му предстоят снимки на нов филм в столицата.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...