.

Дженифър Лопес: Казваха ми, че не мога да пея

Но звездата не се отказала

Дженифър Лопес: Казваха ми, че не мога да пея
Снимка: Instagram

Изпълнителката на “On The Floor” може и да е направила кариера от своя талант, но е имало време, когато са й казвали, че никога няма да бъде достатъчно добра, за да се занимава с пеене професионално.

 

В клип, публикуван в профила й в Instagram, Лопес казва: „Никой не знае какво можете вие самите освен вас, никой не може да ви каже, че не се справяте, или че трябва да се откажете. Истината е, че никой не знае какво носите вътре във вас. Вие сами преценявайте на какво сте способни и какви са вашите мечти“.

 

„Всичко опира до това да бъдеш последователен и да вършиш правилните неща. Всеки има капацитет, но много е важна способността да работиш здраво, защото тогава ще сбъднеш всичко“, добавя тя.

 

Междувременно Дженифър, която има 9-годишни близнаци Емме и Максмилиан, заедно с бившия си партньор Марк Антъни, разкри, че се надява продуцентите да отворят възможности за жени.

 

Тя казва: „Всеки трябва да си създаде собствени възможности. Първо трябва да си създадете име, което по-късно ще работи за вас. Винаги съм се стремяла да бъде най-добрата певица и актриса, която мога да бъда“.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...