.

Анджелина иска да продаде всички вещи и имоти на Пит

Двамата категорично се развеждат

Анджелина иска да продаде всички вещи и имоти на Пит
Снимка: Instagram

42-годишната актриса взе решението, че бракът им не върви и иска да сложи край на отношенията си с 54-годишният Брат Пит през 2016, въпреки шестте деца и всички разочаровани фенове.

 

Звездната двойка, която изглеждаше толкова идеална и бе обект на всеобщо възхищение се разпадна, а последното решение на Пит и Джоли, да предприемат действия за развод, вероятно сочи, че няма път обратно.

 

Източник, близък до дойката казва, че двамата са в мирни отношения и подават съдебни документи. Те получиха разрешение да продължат преговорите относно общото имущество далеч от публичността.

 

Очаква се да разберем дали децата ще продължат да живеят при Анджелина, тъй като решението за това беше временно. Брад винаги е настоявал, че иска съвместно попечителство.

 

По-рано имаше слухове, че двойката, която се ожени през 2014, след като прекара години заедно, отлага развода с надеждата, че ще намерят път обратно един към друг.

 

 

Но вече и дума не може да става за подобни надежди, защото според запознати и двамата са категорични, че няма да се върнат назад и разводът върви с пълна пара.

 

Според близки на двойката, всичко се отлага така дълго, защото двамата делят много имоти, което отнема време. Източник казва: „Да се съберат няма шанс. Става дума за много пари, имоти и земи, които не са включени в предбрачен договор.

 

Брад държи да запази имота си във Франция и марката си вино, а Анджи иска да ги продаде. Също така той има колекция от обзавеждане от началото на 20-ти век, което струва около 10 милиона, а тя иска да продаде и него. Списъкът е дълъг“.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...