.

Преследвачът на Бела Хадид – арестуван

Полицията го заловила, след като публикувал снимка на апартамента й

Преследвачът на Бела Хадид – арестуван
Снимка: Instagram

21-годишната манекенка се свързала с полицията, след като забелязала снимка на апартамента си, качена в мрежата. Скоро след това мъжът, който качил кадъра бил арестуван.

 

Според полицията, 37-годишният заподозрян е същият, който тормози от декември Бела със съобщения, заплашвайки семейството й.

 

Засега полицията не издава неговата самоличност, но той все още е задържан за преследване и тормоз. Междувременно, по-голямата сестра на Бела – Джиджи Хадид, неотдавна сподели, че тя винаги защитава сестра си.

 

Тя каза: 'Сестра ми е един от малкото хора, заради които бих станала агресивна. Толкова съм горда с нея, бих направила всичко за нея'.

 

А Бела отвърна: 'Джиджи е най-добрата ми приятелка и я обичам до смърт. Тя е минала през всичко, което ми се случва сега, защото е в този бизнес от повече време. Когато съм тъжна й се обаждам и тя винаги ме прави щастлива отново. Тя е най-добрата, обичам я'.

 

Но Бела споделя, че й е много по-трудно да свикне със светлините на прожекторите, отколкото на сестра й: 'Тя е много отворена, а аз съм доста резервирана. Винаги започвам да плача и да треперя преди интервю. Когато говориш преди хора всеки ден става по-лесно', казва манекенката.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...