регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

5 Фън Шуй правила за страхотен секс!

Как да подредим спалнята

5 Фън Шуй правила за страхотен секс!
Снимка: Instagram

Древното китайско изкуство и наука, наречено Фън Шуй ни помага да разбираме околната среда и да живеем в хармония с нея.

 

От хиляди години хората се водят от модела в природата, за да подредят дома си, така че там да се чувстват спокойни и да се зареждат с енергия. Вижте как да подобрите сексуалния си живот с някои лесни промени в подредбата на дома:

 

1. По нещо за всички 5 сетива

 

Помислете за красива картина или декорация, която да радва окото. Бъдете готови с готини парчета, които отпускат и създават романтично настроение за наслада на слуха. Ароматни свещи, които да зарадват обонянието.

 

Сложете любимите си шоколадови бонбони в купа до леглото и не забравяйте да подберете меки завивки и килим до леглото, които ще бъдат наслада за сетивата.

 

2. Премахнете всичко, което носи лоша енергия

 

Китайците наричат лошата енергия Ча Ши. Това е нещо неприятно, като например мръсно бельо, мръсни дрехи, ярко осветление, много прах или някакви боклуци. Заредете телефона си в друга стая, за да премахнете неприятното магнитно излъчване и си купете безшумен часовник, който има аларма, която повишава звука постепенно и има релаксираща мелодия.

 

Силният стрес, причинен от крещящия звук, който ви събужда ще развали настроението ви още от сутринта. Отървете се от всичко тежко, което виси над главата ви в спалнята.

 

3. Позицията на легото е ключът

 

Къде поставяте леглото си е много важно според Фън Шуй. Ако изберете неправилна позиция, рискувате дълъг период от наспокойни нощи.

 

Пътят от вратата на спалнята към прозореца има най-силния поток от енергия; пазете леглото си от този път, ако е възможно. Леглото, което се намира до прозорец е много лошо решение според древното изкуство.

 

 

4. Изберете подходящи цветове

 

Ако спалнята ви е слънчева и много светла, бледо синьо или светло лилаво ще бъдат чудесен избор, защото контрастът е много освежаващ. Ако стаята, в която спите има северно изложение и слънчевите лъчи рядко се промъкват през прозореца, чудесен избор ще бъде жълто, бледо оранжево, златно и кафяво, за повече топлина.

 

5. Не превръщайте спалнята си в офис

 

Не е добре да разполагате офис обзавеждане в спалнята. Постоянното напомняне за работата, която ви очаква ще попречи на пълноценната почивка или интимност. Помислете за мобилен офис в трапезарията, преди да създадете в спалнята си работна атмосфера.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...