регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Най-готините Вицове!

Малко смях

Най-готините Вицове!
Снимка: Pixabay

В пътнически самолет някъде по средата на полета стюардесата съобщава: - Уважаеми пътници, моля седнете на местата си и закопчайте коланите!

 

Всички много притеснени се подчиняват. Командирът на самолета става от своето място мърморейки: - Уф! Най-после тоалетната е свободна!

 

***

 

Той:- Истинският мъж трябва поне веднъж в седмицата да не спи в дома си!Тя:- Аха, за да може друг истински мъж да има къде да изкара нощта...

 

***

 

Един човек си търси секретарка. Интервю... и хоп - перфектната с точното образование. Първи работен ден.Пристига секретарката. Влиза в офиса на шефа и отваря прозорците да влезе свеж въздух. След малко пристига той и започва да крещи.

 

- Кой отвори прозореца? - Аз - отговаря секретарката. - Ти луда ли си ма, аз съм осмак (недоносен, роден в осмия месец). Не трябва да ми е студено, ще се разболея...Цял ден е сърдит и не и говори.Втори работен ден.

 

Влиза секретарката в офиса му, без да отваря прозореца, оставя ваза с цветя на бюрото му и излиза. Идва той, отваря вратата и започва отново да вика.- Кой сложи тези цветя тук? - Аз - отговорила тихо тя.

 

- Ти луда ли си ма, аз съм осмак, какви са тези цветя, имам алергии...Трети работен ден.Пристига шефа влиза в кабинета си и гледа секретарката гола върху бюрото му с разтворени крака.- Какво правиш?- Влизай да те износя още един месец, че направо ми писна.

 

***

 

Разговарят двама приятели. Единият казва на другия: - Знаеш ли, че един бик подгони тъща ти? Замисля се първия и отговаря: - А-а-а, той я е подгонил, той да му мисли.

 

***

 

Двама монаси си говорят: - Братко Иване, защо наказаха брат Петър? - Хванахме го в килията с порно касета и порно списания!

 

- Да, разбирам, но все пак сме християни - трябва да прощаваме грешките чужди. - Е как да го простим, като ги е откраднал от владиката...

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...