.

Най-готините вицове! :)

Малко смях

Най-готините вицове! :)
Снимка: Pixabay

Блондинка се блъска с колата си в предната кола. От предната кола излиза шофьорът и пита: - Поне на шофьорски изпит ходили ли сте? - Разбира се! И за разлика от вас много пъти!

 

***

 

Свети Петър извикал на небето Тръмп, Владимир Путин и Бойко Борисов и им казал:

 

“Момчета, краят на света е през 2017 година. Кажете на хората си!”. И ги върнал на земята. Тръмп събрал конгресмените на САЩ и им казал:

 

“Господа, имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2017 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!”.

 

Путин събрал депутатите на Русия и им казал :“Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е, че идва краят на света!”.

 

Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: “Господа, имам две добри новини. Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е, че ГЕРБ ще управлява до края на света!”..

 

***

 

Истинският джентълмен никога няма да каже на една жена "Проста беше, проста си остана". Той ще каже "Ти си не подвластна на времето!"

 

***

 

Размрънкали се българите групово:- Боже, докога? Писна ни от кражби, корупция, дупки по улиците, боклуци навсякъде, лъжи, измами, продажници, ментета...Бог отвръща:- Ми... правете само това, което ви харесва, чада мои!!!

 

***

 

Съвременен диалог чрез СМС-и:- Още ли ме мразиш?- ДА!- По скалата от 1 до 10 колко ме мразиш?- Ако имам пистолет с два патрона и съм в стая с теб, Хитлер и Бен Ладен ще те гръмна два пъти!

 

***

 

Шефът прави оперативка и обявява:- Зле са нещата. Ще трябва да съкратя един от вас.- Ааа, шефе, аз съм жена с три деца. Не може.

 

- А аз съм от малцинствата, продумал тихо циганина.

 

- Нали няма мен да съкратите, щото съм мюсюлманин?

 

- А на мен, шефе, ми остава една година до пенсия... Тогава всички вперили поглед в последния работник - млад бял християнин, при това ерген. Той се почесал по врата и рекъл:

 

- Какво ме гледате, бе? В последно време живея с чувството, че съм гей!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
0
1
!
Отговори
31 март е.
Lilly23
преди 6 години
0
1
!
Отговори
1. - Какво казала пуйката на Деня на благодарността? - Нищо лично, но няма на теб точно да благодаря...2. - Как възникнала думата аутсайдер? - Треньор на бейзболен мач ожаднял.3. - Какво казал сивият на розовия молив? - Животът ти е розов, а моят - сив!4. - Какъв е проблемът на днешното общество? - Много пият! Дай да обсъдим това на по биричка...5. - Паметта ти е кратка като на пчелите! - И твоята памет е... Би ли повторил, че забравих!6. Момче сваля момиче: - Боля ли те, като падна от рая? Момичето му отговаря: - А ти как избяга от ада?7. - Защо не направили 6 сезон на Стъклен дом? - Декорите паднали и се счупили.Аз ги измислих тея вицове!
Страница 1 от 1