.

Линдзи Лоън ядоса феновете с реклама на сайт

Актрисата използва "Капан за родители", за да промотира Lawyer.com

Ивета Иванова
Линдзи Лоън ядоса феновете с реклама на сайт
Снимка: Instagram

Някои от феновете на Линдзи Лоън за пореден път останаха разочаровани от нея. 31-годишната актриса използва една от емблематичните си роли в киното, за да промотира адвокатски сайт.

 

Още през месец март Линдзи започна да участва в рекламни кампании на сайт, като много от почитателите й коментираха, че това партньорство е странно.

 

Вчера тя публикува снимка-колаж в Instagram, на която комбинира сцена от един от най-хитовите филми на 90-те, "Капан за родители" (1998 г.), и реклама.

 

В едната част на колажа се вижда моментът, в който момиченцата Хали Паркър и Ани Джеймс осъзнават, че всъщност са близначки и са били разделени при раждането - те събират двата края на разкъсана снимка, на която би трябвало да са родителите им.

 

Но в другата част на колажа се вижда, че вместо родителите, на съединената снимка се получава образа на Линдзи, която рекламира адвокатски сайт. Тя написа като коментар към публикацията: "Изглежда това е било съдба. Обичам този, който е направил това".

 

Това показва, че идеята за колажа не е била на Линдзи Лоън, но феновете отбелязват, че не трябва да свързва такива реклами с киното, и особено с ролята, която й носи толкова популярност и успехи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
0
1
!
Отговори
Благодаря! От години търся този филм... А като видях снимката, прочетох и заглавието!
Страница 1 от 1