.

Кендъл Дженър: Кайли е страхотна майка!

Кендъл още не иска деца

Ивета Иванова
Кендъл Дженър: Кайли е страхотна майка!
Снимка: Reuters

През февруари Кайли Дженър стана майка на момиченце - Сторми. В интервю за "People" по-голямата ѝ сестра, Кендъл Дженър, коментира, че Кайли била страхотна майка и се справяла перфектно със задълженията си, нищо, че е само на 20 г.

 

"Тя е родена за това. Невероятна майка е!", посочи 22-годишната ТВ звезда. Кендъл подчерта, че чувства, че със Сторми имат някаква по-специална връзка, каквото няма с другите си племенници. Тя казва, че обича всички еднакво силно, но се радва, че когато ги гледа, в края на деня може да ги върне на родителите им. Още не е готова сама да поема такава отговорност и не иска да има деца на този етап.

 

Кендъл обаче има 9 племенници - от сестра си Кайли, полусестрите - Кортни, Ким и Клои Кардашиян, полубрат си - Роб Кардашиян. "Наистина чувствам специална връзка със Сторми. Не знам дали защото Кайли е по-малката ми сестра и сме от едни и същи родители. Онзи ден обядвахме заедно. Просто си седяхме и на Сторми ѝ беше толкова комфортно да стои с мен, и това ме направи много щастлива".

 

Тя посочи, че не е правилно да се спекулира, че може скоро и тя да роди. Това, че е единствената от клана Кардашиян-Дженър, която няма деца, не я притеснява, тъй като е само на 22 г. "Добре съм си сега, искам да си живея живота. Може би ще имам дете след няколко години", каза Кендъл.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...