.

Ариана Гранде: Отдавна знаех, че Пийт ще стане мой съпруг

Двамата се запознали през 2016 г.

Ивета Иванова
Ариана Гранде: Отдавна знаех, че Пийт ще стане мой съпруг
Снимка: Reuters

В предаването The Tonight Show Ариана Гранде каза, че тя е знаела, че Пийт Дейвидсън ще стане неин съпруг веднага, когато са се запознали. Те за първи път са се срещнали през март 2016 г., когато тя участва в епизод от предаването Saturday Night Live, в което Пит прави скечове. 

 

"Ние се срещнахме заради шоуто, преди 2-3 години, не си разменихме телефонните номера, дори не бяхме и приятели доста време. Но аз наистина си падах по него през цялото време. Приятелите ми постоянно си правиха майтапи за това. Бяхме в стаята на сценаристите, пишехме шеги за предаването. Мениджърът ми, който организира турнетата, ме чакаше. Като излязох му казах шеговито, че 100% ще се омъжа за Пийт", разказа певицата.

 

Новият ѝ албум излезе през уикенда, а една от песните в него носи името на годеника ѝ, заглавието ѝ е "Pete Davidson". Твърди се, че Ариана е написала тази песен само седмица след като двамата започнали да се срещат. Сгодени са от юни.

 

Миналата седмица комедиантът направи коментар, подобен на този на изпълнителката на "No Tears Left To Cry". Той каза, че е осъзнал, че иска да направи Ариана Гранде своя съпруга още в деня, когато я е срещнал.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...