.

Black Eyed Peas - крах без Фърги?

Новият албум на бандата не е добре приет

Ивета Иванова
Black Eyed Peas - крах без Фърги?
Снимка: Reuters

Миналата седмица излезе новият албум на бандата The Black Eyed Peas - Masters of the Sun Vol. 1. Те не бяха издавали албум от цели 8 години и се очакваше, че този  проект отново ще ги върне на върха в класациите. Реалността обаче е друга.

 

Вероятно албумът дори няма да влезе в британската музикална класация UK Top 40, тъй като продажбите не са никак добри. 

 

"Преди 10 години The Black Eyed Peas бяха една от най-влиятелните групи в света, но данните за продажбите на последния им албум са катастрофални. Бандата чака 8 години, за да издаде нов албум, чието правене е излязло доста скъпо, но не успя да установи връзка с публиките. Няма шанс да са някъде близо до Топ 20, което е истинско падение, имайки предвид успеха им в миналото. Данните за продажбите не изглеждат добре и турнето им също не е успешно", пишат от The Sun.

 

AC/DC записват нов албум

 

Групата сега е в състав от Уил Ай Ем, Табу и Apl.de.Ap, но доста от най-големите им хитове бяха направени съвместно с бившата им вокалистка - Фърги. Тя обаче сега се е отдала на самостоятелна кариера.

 

Фърги с огнена коса

 

"Ако харесвате истинския стар хип хоп, този албум е за вас", казва Уил Ай Ем. Той призна, че доста музикални лейбъли са обръщали гръб на бандата в началото и дори шефовете не очаквали третият им албум - "Elephunk", който им носи световен успех и слава, да стане такъв хит. Това е първият албум, записан с Фърги.

 

Джон Леджънд с коледен албум

 

Една от емблематичните песни на групата, "Where Is The Love", от въппросния албум,  e написана по повод атентатите от 11 септември 2001 г. в САЩ.

 

Статуя на Крис Корнел беше поставена в музей в Сиатъл



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...