.

Убеждават Пийт Дейвидсън да се самоубие

Комикът постоянно получава обидни съобщения

Ивета Иванова
Убеждават Пийт Дейвидсън да се самоубие
Снимка: Reuters

Фенове на Ариана Гранде тормозят бившият ѝ годеник, Пийт Дейвидсън. Комикът и певицата се сгодиха през юни, но се разбра, че през октомври двамата са развалили годежа си, вероятно по инициатива на Ариана.

 

Пийт беше неактивен в социалните мрежи известно време. Преди месеци призна, че е получавал много заплахи, докато двамата с Гранде имаха връзка, а в момента явно също получава много съобщения от фенове на изпълнителката, които го обиждат и тормозят.

 

Дейвидсън има биполярно разстройство и е говорил много пъти за заболяването си и за това, че е имал желание да се самоубие. Сега той разкри, че много хора са го посъветвали наистина да отнеме живота си, след случилото се с Ариана, но той няма да се поддаде на тази негативост.

 

"Държах устата си затворена. Не споменавах имена, не казах и дума за никого и нищо. Опитвам се да разбера как когато нещо се случи на момче, целият свят започва да го критикува жестоко, без никакви факти... Обиждат ме онлайн и публично от 9 месеца. Говорил съм открито за биполярното си разстройство и самоубийствените мисли, защото се надявах да помогна за по-добрата осведоменост и да помогна на децата, които са като мен, които не искат да са на този свят. Независимо колко много хората в интернет или някой друг се опитва да ме накара да се самоубия, аз няма да го направя. Разстроен съм, че дори трябва да казвам това", написа в Instagram Пийт.

 

Повечето му почитатели смятат, че с този пост той визира именно връзката с Ариана и последиците от раздялата, тъй като говори за последните 9 месеца от живота си.

 

От E! News съобщават, че той дори вече има нова връзка.

 

Пийт и Ариана проговориха за раздялата

 

Пийт Дейвидсън не таи лоши чувства към Ариана

 

Пийт и Ариана - разделени?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...