.

Принц Хари не говори с бившите заради Меган

Отдал се е на съпругата си

Ивета Иванова
Принц Хари не говори с бившите заради Меган
Снимка: Reuters

Принц Хари е прекъснал всякаква връзка с бившите си, нищо че са в една компания и те често излизат с негови приятели. Това потвърждава кралският експерт Кати Ничол. Преди да се ожени за Маркъл, принцът имаше само 2 сериозни връзки - той беше с южноафриканката Челси Дейви от 2005 г. до 2010 г., както и с актрисата Кресида Бонас от 2012 г. до 2014 г.

 

Принцът ги покани на сватбата, но изглежда, че не поддържа никакъв контакт с тях. "Той няма връзка с тях. Както очаквате и както разбирате, когато Хари се ожени, естествено, че ще прекъсне контакт с бившите. Смятам, че той няма почти нищо общо с тях сега", коментира експертът пред "Cosmopolitan".

 

И Челси, и Кресида, се движат в едни и същи среди като Меган и Хари, а и посещават едни и същи събития, но и двете са наясно, че принцът няма да говори с тях, откакто е с Меган. Хари дори не прекарвал толкова време с приятелите си. "Той стесни приятелския си кръг. Той не вижда толкова често старите си приятели, колкото преди - приятелите от училище, от колежа. Фокусирал се е над брака си и над жена си", сподели Кати.

 

Меган готви на принц Хари

 

Меган и Хари отново нарушават кралския протокол


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...