.

Принц Уилям за болката от загубата на принцеса Даяна

Ето какво сподели той в нов филм

Ивета Иванова
Принц Уилям за болката от загубата на принцеса Даяна
Снимка: Reuters

Принц Уилям разкри, че никога не е чувствал такава болка, каквато, когато майка му е починала. Принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г., когато принцът беше едва на 15 години.

 

"Мисля, че когато си загубил някото на толкова ранна възраст, мисля, че всички ще се съгласят - това е болка, като никоя друга. И знаеш, че много трудно в живота ще ти се случи нещо, което ще ти причини още по-голяма болка от това", казва Уилям в новия документален филм на "BBC" -  "A Royal Team Talk: Tackling Mental Health".

 

Кралският наследник сподели, че такова трагично събитие го сближава с хора, които са преживели същото. Принцът заяви, че когато е работил като пилот на хеликоптер на Бърза помощ, е виждал такъв тип трагични събития постоянно и често се е чувствал депресиран.

 

"Когато се замислиш, че смъртта е на ъгъла, където и да отидеш, това ти оставя много негативно чувство и те прави депресиран. Това е тежко. Дори да не познаваш човека или семейството, ти споделяш болката. Всички имаме семейства, всички можем да си представим какво е", коментира Уилям.

 

Снимка: Reuters

 

Принц Уилям обидил Хари с отношението си към Меган?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...