.

Обвиняват принц Хари, че носи едни и същи обувки

Вижте какво забелязаха потребители на Twitter

Ивета Иванова
Обвиняват принц Хари, че носи едни и същи обувки
Снимка: Reuters

След кръщенето на кралското бебе Арчи, потребители на "Twitter" обвиниха принц Хари, че носи едни и същи обувки постоянно. Те се шегуват, че принцът явно има само един чифт обувки и в последните месеци се появява на всички събития със спортните си кафяви обувки. Те дори определят принца като "мърляв".

 

 "Дали принц Хари притежава друг чифт обувки и връзки. Това е някак мърляво за кръщенето на първото му дете", "Това същият костюм и същите обувки ли са? Той ги носи и когато показа за първи път официално сина си", пишат потребители на социалната мрежа.

 

По-наблюдателните изтъкват, че за първи път е носил ботите на посещение в Съсекс през октомври 2018 г., когато е бил в компанията на жена си - Меган Маркъл.

 

Снимка: Reuters

 

След това бил забелязан с тях по време на посещение в Мароко през февруари 2019 г.

 


Снимка: Reuters

 

Феновете твърдят, че ги е обул и когато официално представи сина си на обществеността през май месец, дни след като Арчи се роди.

 

Снимка: Reuters

 

Естествено, много почитатели обясняват, че може принцът просто много да харесва този модел и да си е взел няколко еднакви чифта обувки, а не да ходи с едни и същи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...