.

Деми Ловато показа целулит по бански

Певицата вече не се срамува от тялото си

Ивета Иванова
Деми Ловато показа целулит по бански
Снимка: Reuters

Деми Ловато каза, че ѝ е омръзнало да се срамува от тялото си и реши да публикува необработена снимка, на която е по бански. На нея се вижда целулита на 27-годишната певица, но тя получи много поздравления за смелото решение.

 

"Това е моят най-голям страх. Моя снимка по бански, която не е обработена. И познайте какво, това е целулит! Толкова ми е омръзнало да се срамувам от тялото си, да обработвам снимки (да, другите снимки по бански са били обработвани - и мразя, че съм правила това, но това е истината), за да могат другите да ме сметнат за красива по техните стандарти", написа звездата.

 

Тя призна, че не иска да преживее остатъка от живота си, опитвайки се да се впише в стандартите за красота на другите и предпочита да е автентична.

 

"Това съм аз, незасрамена, безстрашна и горда да имам тяло, което е преборило толкова много неща и което ще продължи да ме изненадва, когато, надявам се, родя един ден. За да сме наясно... не съм удивена от външния си вид, но го ценя и понякога това е най-доброто, което мога да направя. Надявам се да вдъхновя някого също да оцени тялото си", коментира Ловато.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...