.

Кайли смятала, че Травис ѝ изневерява

Двамата не прекарвали време заедно

Ивета Иванова
Кайли смятала, че Травис ѝ изневерява
Снимка: Reuters

Кайли Дженър е подозирала, че Травис Скот ѝ изневерява и това е сред причините за раздялата им, пишат от "Mirror". Тя смятала, че той често говори с други жени. Двамата редовно се карали за това колко време прекарват заедно.

 

"Кайли и Травис са много заети с кариерите си и с грижите за Сторми, така че двамата почти не прекарваха време насаме. Травис си има собствена група приятели, собствен апартамент в Холивуд и постоянно беше в музикалното студио или по турнета. Кайли често му предлагаше да го посещава по време на турнето, но той почти нямаше време за нея", коментирали източници.

 

Риалити звездата е искала да се омъжи за рапъра и двамата да имат още едно дете, но двамата не прекарвали нощите си заедно и нямало кога да обсъждат бъдещето, обясняват източниците.

 

"В миналото са изневерявали на Кайли, затова тя винаги се притесняваше, когато Травис излизаше от стаята, за да говори по телефона или беше потаен, когато си пишеше или говореше с някого. Тя го е обвинявала, че си говори с други жени, но той отрече това и дори ѝ даде телефона, за да го разгледа", посочили близки на звездите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...