.

Разбра се кои са кръстниците на Арчи

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Разбра се кои са кръстниците на Арчи
Снимка: БГНЕС

Най-накрая се разбра кои са кръстниците на кралското бебе Арчи.

 

Още преди малкия да се роди, имаше слухове, че принц Хари и Меган Маркъл са поискали Джордж Клуни и жена му Амал да бъдат кръстници.

 

Актрьорът е много добър приятел на херцозите на Съсекс, но той веднага опроверга слуховете, че ще бъде кръстник на Арчи.

 

"Това би било лоша идея. Не трябва аз да съм кръстникът. Аз съм баща на близнаци и едвам се справям с това", коментира звездата от "Спешно отделение" в предаването "Jimmy Kimmel Live!".

 

Според източници на "Sunday Times", кръстница на Арчи е била бавачката на Хари - Тиги Петифър, а близкия приятел и ментор на принца - Марк Дайер, е кръстник на бебето. От изданието посочват, че може да има и други, тъй като кралските особи обикновено избират по няколко кръстници за рожбите си.

 

Меган и принца все още не са потвърдили дали наистина Тиги и Марк са били официалните кръстници на сина им.

 

Скоро стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл вече няма да бъдат действащи членове на британското кралско семейство и няма да използват титлите "кралски височества".

 

Хари вече е заминал за Канада, където се намират Меган и Арчи. Те ще прекарват повече време там, по-рядко ще се връщат във Великобритания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...