.

Край на ергенлъка, Бруклин Бекъм вдига сватба?

Твърди се, че скоро ще предложи на приятелката си

Ивета Иванова
Край на ергенлъка, Бруклин Бекъм вдига сватба?
Снимка: БГНЕС

Бруклин Бекъм е решил да се задоми и да сложи край на ергенския живот, твърдят източници.

 

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм има връзка с американската актриса Никола Пелц и нещата между тях се развиват доста бързо. Младият фотограф и актрисата са заедно от около 5 месеца и Бруклин бил лудо влюбен. Всеки момент щял да ѝ предложи брак, посочват източници на списание "Heat".

 

Твърди се, че Дейвид и Виктория се скарали заради намеренията на най-големия си син. Бившият футболист смятал, че Бруклин прибързва, а певицата и дизайнерка била много радостна и искала сина ѝ да се ожени.

 

Снимка: БГНЕС

 

"След последната му връзка с модела Хана Крос, Виктория просто е толкова щастлива, че Бруклин е с човек, който е перфектната половинка за него. Никола е красива, богата, амбициозна, работлива, възпитана и се държи уважително - Виктория се разбира добре с нея... Пелц идва от много богато семейство от Ню Йорк, има много връзки и е точно типа момиче, което Виктория си е представяла, че ще се ожени за сина ѝ. Виктория също знае, че това ще бъде сватбата на годината и вече има много идеи", коментират източниците.

 

Смята се, че това е първата приятелка на Бруклин, която майка му харесва толкова много.

 

Фотографът явно ще последва примера на родителите си. Дейвид и Пош Спайс също се сгодиха, когато бяха млади и само 6 месеца след като започнаха връзката си.

 

Бившият футболист също харесвал Пелц, но смятал, че синът му е прекалено млад и трябва да мине известно време, преди да се сгоди. Но Виктория казала, че Бруклин е много по-щастлив, откакто е с Никола и работи много по-усилено върху проектите си, свръзани с фотография.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...