.

Орландо Блум: Въздържах се от секс 6 месеца!

Това било преди да се запознае с Кейти Пери

Ивета Иванова
Орландо Блум: Въздържах се от секс 6 месеца!
Снимка: БГНЕС

Орландо Блум призна, че не е бил правил секс от 6 месеца, преди да започне връзката си с Кейти Пери. Двамата обявиха, че са заедно през януари 2016 г.

 

Преди това актьорът споделил пред свой приятел, че не е щастлив и той го посъветвал да опита да се въздържи от секс за известен период отвреме. Така щял по-добре да разбира жените и да има по-успешни връзки.

 

Но Орландо вече не смята, че това е добър съвет.

 

"Леърд Хамилтън ми каза: "Ако искаш да си сериозен в една връзка, бъди въздържател за няколко месеца и ще видиш. Така като отидеш на парти вече не се замисляш кого ще срещнеш, а изведнъж си казваш, че можеш да имаш връзка с жена, която да е само приятелка. Щях да се въздържам от секс 3 месеца, но наистина ми харесваше начина, по който се свързвах с жените. Беше лудо. Но не мисля, че е здравословно. Не мисля, че това е добър съвет. Трябва да има активност, там долу", сподели той пред вестник "The Sunday Times".

 

Актьорът и Кейти се срещаха за 10 месеца през 2016 г., но после се разделиха за кратко. На следващата година се събраха, а вече са сгодени и дори очакват раждането на първото си дете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...