.

Дъфи с изповед: Дрогираха ме 4 седмици, изнасилваха ме

Тя разкри повече подробности за отвличането

Ивета Иванова
Дъфи с изповед: Дрогираха ме 4 седмици, изнасилваха ме
Снимка: БГНЕС

В края на февруари певицата Дъфи разкри, че е била отвлечена и изнасилвана.

 

Тя изчезна от светлината на прожекторите, след като издаде втория си студиен албум "Endlessly" през 2010 г. И скоро призна, че причината за това, е, че е била насилвана сексуално и държана като пленница. Сега тя реши да разкрие повече за случая.

 

В неделя вечер Дъфи постна черно-бяла снимка в Instagram с линк към блог, в който описва случилото се. Текстът е дълъг и е наречен "The 5th House".

 

Тя предупреждава, че текстът е тъжен и може да разстрои хората, които го четат.

 

Певицата признава, че е мислила да си смени името и да изчезне напълно от публичното пространство, но после е решила, че не може да продължи да се крие.

 


"Тогава беше моят рожден ден и аз бях дрогирана в ресторант, дрогираха ме 4 седмици и отидох в чужда странна. Не мога да си спомня как съм се качила на самолета и как съм се озовала в багажника на превозно средство. Бях сложена в хотелска стая и извършителят се завърна и ме изнасили. Спомням си болката и как опитвах да остана в съзнание в стаята, след като това се случи. Трябваше да остана с него още един ден, той не ме поглеждаше, вървях зад него, бях до известна степен в съзнание, но и необщителна. Можеше да бъда ликвидирана от него. Аз възнамерявах да избягам до близкия град, докато той спеше, но нямах никакви джобни и бях изплашена, че той ще се обади на полицията за мен, че съм изчезнала, и те ще ме намерят. Не знам как съм имала силата да понеса тези дни, наистина чувствах присъствието на нещо, което ми помагаше да остана жива. Летях обратно с него, стоях спокойна и изглеждах колкото се може нормално за човек в такава ситуация. Стигнах вкъщи и седях, бях замаяна, като зомби. Знаех, че животът ми е в непосредствена опасност, той направи признания, че иска да ме убие. С малкото сила, която имах, инстинктът ми казца да бягам, да бягам и да намеря място, където да живея и където той няма да може да ме намери. Извършителят ме дрогира в собствения ми дом през четирите седмици, не знам дали ме е изнасилвал през това време", пише изпълнителката.

 

Звездата е сменяла къщи 5 пъти, докато намери сигурно място за себе си. Сега тя се чувства защитена.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...