.

10 факта за Тимъти Шаламе

Ето какво не знаете за него

Ивета Иванова
10 факта за Тимъти Шаламе
Снимка: BGNES

Тимъти Шаламе бързо се превърна в любимец на тийнейджърите с хитовите роли, които направи в "Малки жени", "Призови ме с твоето име", "Красиво момче" и т.н. Ето някои любопитни факти за 24-годишният актьор.

 


1. Роден е на 27 декември, което значи, че е зодия Козирог.

 


2. Висок е 1, 82 м.

 


3. Има сестра, която носи името Полин. Тя също е актриса, изявява се и като сценарист.

 


4. Когато е учил в гимназията за изкуства "Ла Гуардия", Тимъти е имал кратка рапърска кариера. Сценичният му псевдоним бил Lil' Timmy Tim. Написал песен, в която се пее за това колко много обичал учителя си по статистика от гимназията.

 


5. Имал е продължителна връзка с дъщерята на Мадона - Лурдес Леон. Двамата се събрали през 2013 г., а връзката им приключила през 2017 г.

 


6. Бил е на прослушване за ролята на Том Холанд във филмите за "Спайдърмен".

 


7. Много хора си мислят, че Тимъти е французин. Той е роден в Ню Йорк и цял живот е живял там. Но баща му е роден във Франция. Сестра му Паолин живее във Франция и Тимъти често е ходил там през летата. Той говори перфектно френски.

 


8. На изданието на фестивала "Coachella" през 2018 г., Шаламе е бил забелязан в компанията на Ники Минаж, Шаная Туей и The Weeknd.

 


9. В интервю с Франк Оушън, Тимъти разкрива, че любимият му актьор е Хоакин Финикс.

 


10. През едно от летата, които е прекарвал във Франция, Тимъти е бил треньор по футбол на деца на възраст между 6 и 10 години. Преди да стане актьор, той е мечтаел да бъде професионален футболист.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...