.

Бенджамин Маккензи: Смъртта на Мариса беше странна

Ето какво смята той

Ивета Иванова
Бенджамин Маккензи: Смъртта на Мариса беше странна
Снимка: BGNES

Последният епизод на "O.C.: Кварталът на богатите" беше излъчен преди 13 години, но тийн сериалът все още остава любим на много фенове.

 

В третия сезон, който се излъчи през 2005-2006 г., една от главните героини, Мариса Купър, изиграна от Миша Бартън, умира. Тя загива в брутална катастрофа и много почитатели на сериала остават разочаровани. Мариса Купър и Райън Атууд (Бенджамин Маккензи) бяха любима екранна двойка на феновете. Двамата постоянно се караха, разделяха, събираха, но и се обичаха много силно и преодоляха много препятствия.

 

Затова, неочакваната смърт на Мариса разби сърцата на много фенове. Сега Бенджамин Маккензи потвърди, че е било странно, че Мариса загива.

 

"Беше... много странно някой, който е там от началото на сериала, да си тръгне. Беше драматично, точно по начина на O.C.", обясни той пред "Entertainment Tonight".

 

Но актьорът отбелязва, че Мариса Купър е получила подобаващо изпращане.

 

Миша Бартън не е желала да продължи да участва в сериала, така че смъртта не нейната героиня е била неизбежна.

 

"Просто стигнах до момента, в който си казах, че вече не се наслаждавам на това. Чувствах се, сякаш съм в машина и не мога да изляза от нея. Затова, беше време да се отдръпна", сподели преди време тя.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...