.

Рупърт Гринт мисли да се откаже от актьорството

Вижте причината

Ивета Иванова
Рупърт Гринт мисли да се откаже от актьорството
Снимка: БГНЕС

Рупърт Гринт придобива световна слава, още когато е едва на 11 г. - с ролята си на Рон Уизли във филмите за Хари Потър.

 

Сега 31-годишният актьор признава, че никога не му е било комфортно да бъде известен и мечтите му да напусне филмовата индустрия и да прави нещо друго, стават все по-силни, откакто той стана баща за първи път. През май месец миналата година любимата му Джорджия Груум го дари с дъщеря, която носи името Уенсдей.

 

"Винаги съм обмислял идеята да изоставя актьорството и като станах баща, това желание се увеличи. Не ме разбирайте погрешно, харесва ми да работя по "Servant" и се чувствам доста комфортно в ТВ средата. Но "Хари Потър" се случи на такава крехка възраст и на мен ми беше трудно да се справя със славата. Ако някога се видя с Даниел Радклиф или Ема Уотсън, славата е единственото нещо, за което никога не говорим. Няма начин да сравня нас с The Beatles, но хората винаги са казвали, че е невъзможно да опишеш какво е да си от Beatles, освен ако не си бил от тях. Може би ние тримата изпитахме нещо такова", сподели той пред списание "Sunday Times".

 

Рупърт казва, че е много благодарен на феновете на филмите за Хари Потър и никога не им отказва селфи, но му липсва анонимността.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...