.

Скот Дисик ревнува Кортни Кардашян от Травис Баркър

ТВ водещият е бесен

Ивета Иванова
Скот Дисик ревнува Кортни Кардашян от Травис Баркър
Снимка: БГНЕС

Скот Дисик явно е много гневен, защото бившата му приятелка Кортни Кардашян си е намерила ново гадже - барабаниста на Blink-182 Травис Баркър.

 

Скот ревнувал и смятал, че това ще се отрази зле на неговите отношения с Кортни, твърдят негови приятели. Риалити звездата и ТВ водещият бяха заедно от 2006 г. до 2015 г. и имат 3 деца - Мейсън на 11 г., Рейн - на 6 г. и Пенелъпи на 8 г.

 

Кортни и Дисик успяха да останат приятели след раздялата и дори са близки. Но сега водещият бил ядосан, че приятелството между бившата му и Травис се превърнало в нещо повече.

 

"Скот и Кортни още са много близки - необикновено близки, имайки предвид, че се разделиха преди 5 години. Той има ключ за къщата на Кортни, отива и си тръгва, когато си поиска. Понякога е там по 2 пъти на ден и все още смята Кортни за семейство. Да, и двамата са ходили по срещи с други хора, откакто се разделиха, но никога не е било проблем. Винаги са били с по-млади модели, несериозни връзки. Но, сега Кортни официално е с Травис, и Скот изведнъж стана много ревнив", казва източник на "The Sun".

 

Дисик се притеснява, че Баркър може да стане новата бащинска фигура за децата. А Кардашян помолила бившия си вече да я предупреждава, когато идва в дома ѝ.

 

Кортни и барабанистът започнали връзката си преди около 1-2 месеца. Те се познават от 6 години, откакто станаха съседи в Калабасас и бяха близки приятели.

 

Скот Дисик имаше близо 3-годишна връзка със София Ричи, но двамата се разделиха през пролетта на 2020 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...